Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АПИ: Изградена е допълнителната връзка за влизане в град Ахелой

АПИ: Изградена е допълнителната връзка за влизане в град Ахелой

Дължината й е около 480 м.

Изградена е допълнителната връзка за влизане в град Ахелой, пътувайки от Слънчев бряг към Бургас,от съществуващото кръгово кръстовище на път I-9 с пътя за Равда и по общински пътища. Дължината й е около480 м. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура", цитирани от "Фокус". Строителните работи саизпълнени съвместно с община Несебър, като бяха разгледани различни варианти и бе избран възможно найоптималниятвариант за влизане от Слънчев бряг към Бургас.

С изграждането и на тази връзка Ахелой вече има два входа и два изхода към републиканската пътна мрежа,каквито нямат и областният център Бургас, както и всички други населени места по Южното Черноморие.Връзката на пътуващите от Слънчев бряг към Ахелой с първокласния път се осъществява посредством новотокръгово кръстовище на път I-9 Слънчев бряг - Бургас и третокласния път III-6009 Каблешково – Ахелой.Кръстовището е на около 300 метра от града.

За пътуващите от Ахелой към Слънчев бряг има две възможностичрез новото кръгово кръстовище или чрез десен завой преди връзката за Равда. С изграждането на обходния път и въвеждането му в експлоатация на 15 юни - преди началото на активниятуристически сезон, се улесни пътуването по път I-9 Слънчев бряг – Бургас и се повиши безопасността надвижение.

Интензивният транзитен трафик вече не преминава през Ахелой, с което се опазва животът издравето на жителите на града и се намалява опасността от тежки пътни инциденти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега