Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АПИ стартира обществена поръчка за изграждането на обходен път на Поморие

АПИ стартира обществена поръчка за изграждането на обходен път на Поморие

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за изграждането на 5,8 км от път I-9 Слънчев бряг - Поморие от км 217+000 до км 222+849 – обход на град Поморие. Предвижда се проектът да бъде изпълнен изцяло със средства от републиканския бюджет по програма „Ново строителство“.

Агенция „Пътнаинфраструктура“ стартира обществена поръчка за изграждането на 5,8 км от път I-9 Слънчев бряг - Поморие от км 217+000 до км 222+849 – обход на град Поморие. Предвиждасе проектът да бъде изпълнен изцяло със средства от републиканския бюджет по програма„Ново строителство“.

Индикативната стойност е 20 млн. лв.Отсечката ще преминавазападно от Поморие, в периферната част на града. Началото на обходния път е прикм 217 на път І-9, преди гр. Поморие в посока Несебър, а краят е привключването отново в път І-9, в посока Бургас.

Първокласният път е от изключително значение за Бургаския регион. Съществуващият участък,който преминава в близост до града, е натоварен и разрастването натуристическите комплекси допълнително натоварва целогодишно движението. Целта етранзитният трафик да бъде изведен от град Поморие, което значително ще повиши пътнатабезопасност, скоростта на движение и удобството при пътуване.

Изнасянето на движениетоизвън населеното място ще намали замърсяването на въздуха в курортния град.  Срокътза изпълнение на обществената поръчка е 12 месеца. Кандидатите могат да подаватоферти до 17 ч. на 24 април т. г. Критерият за избор на изпълнител еикономически най-изгодна оферта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега