Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ангелкова: Саудитска Арабия има интерес да инвестира и в балнео- и СПА туризма

Ангелкова: Саудитска Арабия има интерес да инвестира и в балнео- и СПА туризма

"Домакините проявиха голям интерес към лечебните свойства на минералната вода в България", коментира Ангелкова, след посещението си в арабската страна.

"Саудитска Арабия има сериозенинтерес от инвестиции не само към петзведни хотели в България, но къмвъзможностите за вложения в  балнео- иСПА туризма у нас". Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в телевизионно интервю.

"Домакинитепроявиха голям интерес към лечебните свойства на минералната вода в България,останаха много впечатлени от това, че сме на второ място в Европа по ресурс наминерални води", допълни министър Ангелкова, след посещението си в арабската страна, заедно с правителствената делегация. Припомняме Ви че тя проведе работна среща в Риядс Негово Кралско Височество Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, принц наКралство Саудитска Арабия и председател на Комисията по туризъм и националнонаследство на държавата.

"Това, което успяхме да договорим, евъзможността да се построят петзвездни хотели в България на сериознимеждународни брандове, от които страната ни има нужда, за да се привлекатпо-висок ранг туристи. Следващата година ще посетя Саудитска Арабия и конкретнона базата на инвестиционната карта ще бъдат набелязани и конкретнитеинвестиции", каза министърът на туризма и подчерта, че най-интересни като местаза вложения са били очертани София, Черноморието и зимните курорти в странатани.

Тя обясни, че по време на срещата в Саудитска Арабия е събудила голяминтерес и темата за културата и историята на България. По думите й, домакините са били впечатлени от това, чесме създали културно-исторически маршрути, че могат да се съчетаят с почивкатана туристите. Принцът на Саудитска Арабия е поелангажимента да посети България в края на следващата година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега