Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Арт Ателие" стана на 2 годинки, обещава още вълнуващи спектакли

"Арт Ателие" стана на 2 годинки, обещава още вълнуващи спектакли

30 спектакъла и 45 представления - това е равносметката за 2 години на "Арт ателие". С това се похвали неговата създателка - Маруся Русева.

30 спектакъла и 45 представления - това е равносметката за 2 години на "Арт ателие". С това се похвали неговата създателка - Маруся Русева. Младата бургазлийка започна да кани столични театри да гостуват на морската театрална сцена водена то любовта си към това изкуство. Своя дебют прави с култовото заглавие "Ножица трепач" и не спира до тук.

"Много е хубаво да видиш в залата хора, които влизат за първи път или такива, което не бяха стъпвали повече от 15 години. Водили са ги организирано като ученици, не им е харесало и са затворили вратата към театъра. Но сега отново влизат в залата и са сигурни, че няма да е за последно", споделя Маруся Русева.

С най-много - седем постановки е гостувал театър "Българска армия". Бургазлийката споделя, че това е един от театрите, с които работи с желание и лекота. Маруся Русева си е направила програма за настоящата година, но не спира да мечтае и да иска да кани и други интересни, и вълнуващи спектакли. Още този петък - 1-ви февруари на сцената на Бургаска опера ще се играе за втори път "Досадникът" - постановка на Богдан Петканин, с участието на Мариан Бачев, Александър Кадиев, Александър Сано, Петьо Петков - Шайбата, Александър Дойнов и Михаил Петков.

На 22-ри февруари отново на морска сцена ще бъде игран "Железният светилник" по романа на Димитър Талев с участието на Васил Михайлов и още плеяда от известните имена на родния театър и кино. По покана на "Арт ателие" отново ще гостува "Спанак с картофи", "Големанов" и други. Мечтата на Маруся Русева е да организира представление на "Хъшове" на сцената на бургаския Летен театър.

 

Източник: chernomorie-bg.com

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега