Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ахелой отбелязва храмовия си празник на Спасовден

Ахелой отбелязва храмовия си празник на Спасовден

Ахелой ще отпразнува празника си – Спасовден, на 29-ти май /четвъртък/. Тържествата ще започнат от 09:00 часа с празнична литургия в храм „Възнесение Господне”. От 10:30 часа, на лятната сцена в парка на града ще се открие IX –то издание на Регионален тракийски християнски фолклорен събор „Спасовден”.

Ахелой щеотпразнува празника си – Спасовден, на 29-ти май /четвъртък/. Тържествата щезапочнат от 09:00 часа с празнична литургия в храм „Възнесение Господне”. От10:30 часа, на лятната сцена в парка на града ще се открие IX –то издание наРегионален тракийски християнски фолклорен събор „Спасовден”.

Очаква се всъбора да вземат участие над 48 колектива  и над 60 индивидуалниизпълнители и инструменталисти. От 19:00часа, отново на лятната сцена, ще се проведе празничен концерт с участието наСтудио за модерен балет „Дъга” при НЧ „Светлина 1934” с ръководител АнтонСтоянов, Група за народни танци при ОУ „ХристоБотев”- Ахелой с ръководител Десислава Червенкова и младите певици ГерганаХристова и Виктория Стратиева.

Най-малките ще се радват на детско шоу с многопесни, фокуси и забавни игри. Водещ на програмата ще е любимецът на децата БобиШоу.Празникът сеорганизира от Община Поморие, Кметство град Ахелой, НЧ „Светлина 1934” иРегионален съюз на тракийските дружества – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега