Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БДЖ с ново разписание от 15 декември

БДЖ с ново разписание от 15 декември

От 15-и декември (неделя) влиза в сила новият график за движение на влаковете на БДЖ. В новата транспортна схема е заложено пускането на 47 нови влака, които ще пътуват по различни направления в страната. Подобрени са връзките между влаковете в отделните гари, увеличена е честотата им на движение, както и броят на спирките на бързите влакове.

От 15-и декември (неделя) влиза в сила новият график за движение на влаковете на БДЖ. В новата транспортна схема езаложено пускането на 47 нови влака, които ще пътуват по различни направления встраната. Подобрени са връзките между влаковете в отделните гари, увеличена ечестотата им на движение, както и броят на спирките на бързите влакове.

През новата 2014 г. превозът на пътници ще се извършва с общо 606 влака, от които: 24международни бързи влака (14 откоито щесе движат само през летния сезон), 79 бързи, 148 пътнически и 355крайградски пътнически влака. В новото разписание на влаковете няма железопътниучастъци, в които да е преустановено обслужването с железопътен транспорт.

Голяма част от направените промени в новия график задвижение на влаковете са съобразени с постъпили предложения и молби от странана областни и общински администрации, друга част – с обосновани искания наредовни клиенти, а трети са свързани с повишаване рентабилността на превозите иефективното използване на наличния подвижен състав.

Що се отнася до източна България, шест влака, които пътуват между Варна и Карнобат, вече ще седвижат по удължен маршрут между Варна и Бургас. По този начин е създаденадиректна връзка на населените места от общините Руен и Сунгурларе с Бургас.

Подробна информация за новия график за движение на влаковетеклиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да получат отвсички железопътни бюра и гари в страната.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега