Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"БСП - Лява България" даде старт на предизборната си кампания в Бургас

"БСП - Лява България" даде старт на предизборната си кампания в Бургас

"БСП - Лява България" даде старт на предизборната си кампания в Бургас. Областният и общински лидери на БСП - Николай Тишев и Евгений Мосинов представиха пред симпатизанти и журналисти 28-те кандидат-депутати. Този път в листата на социалистите преобладаваха млади хора, с висше образование и престижни професии. Освен бургазлии, в листата присъстваха имената на хора от Поморие, Карнобат, Приморско, Айтос и Сунгурларе.

"БСП - Лява България" даде старт на предизборната сикампания в Бургас. Областният и общински лидери на БСП - Николай Тишев иЕвгений Мосинов представиха пред симпатизанти и журналисти 28-текандидат-депутати. Този път в листата на социалистите преобладаваха млади хора,с висше образование и престижни професии. Освен бургазлии, в листатаприсъстваха имената на хора от Поморие, Карнобат, Приморско, Айтос и Сунгурларе.

На фона на класическа музика и червени рози социалиститекоментираха, че през последната година на управлението им са постигнати много исъществени резултати за страната като увеличение на майчинските, връщането наДДД на бизнеса и др."Сега ни предстои избор между реваншизма и омразата от една страна, и отдруга - сигурността", коментира Атанас Зафиров. "Влизаме в тази кампаниятасъс самочувствието на победители - да спечелим, защото българският избирател емъдър, защото за една година направихме промени в редица сектори, такивакаквито ГЕРБ направи за 4 години… Ще спечелим защото го искаме и защото гоможем. Той посочи още, че не всичко обещано е изпълнено, но изводите саясни". "Основният извод е, чекоалиции не трябва да се правят на всяка цена“, заяви още Зафиров. 

Водачът на листата  ПетърКънев подчерта, че като икономист не споделя мнението на управляващите в момента,че икономиката е в колапс. Пред медии Кънев каза, че проблемите на Бургас иобластта не са много различни от тези на другите градове. "Тук има бедни имного богати общини. Проблемът на пристанището стои открит и той тепърва ще серешава. Има проблеми в инфраструктурата. Може би най-тежката язва в момента епътят от летището до Слънчев бряг", коментира Кънев.

По думите му в следващия парламент от Бургасще има 4-ма депутати. Днес стана ясно, че водачът на бургаската листа на "БСП - Лява България" енаправил две дарения. Средствата ще бъдат преведени по сметкатана пострадалите при наводненията в град Мизия и за изграждане на паметникна актьора Георги Калоянчев - Калата в родния му Бургас.Ето и цялата листа на БСП – Лява България: 

1. Петър Кънев

2. Атанас Зафиров

3. Пенко Атанасов

4. Емил Георгиев

5. Тинка Желязкова

6. Димитър Гочев

7. Андрей Андреев

8. Виктор Атанасов

9. Тодор Байчев

10. Дарина Стоянова

11. Георги Спасов

12. Диана Гурева

13. Йордан Георгиев

14. Станчо Павлов

15. Кремена Лалева

16. Дафинка Главанска

17. Кирил Стоичков

18. Георги Божков

19. Ваня Чечева

20. Георги Димитров

21. Георги Петков

22. Радослава Карагьозова

23. Монко Николов

24. Георги Бъклев

25. Живко Джамбазов

26. Атанас Нейчев

27. Румен Николов

28. Георги Тодоров

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега