Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСУ открива новата учебна година

БСУ открива новата учебна година

На 7 октомври от 10:00 часа в зала „Изток” Ректорът на БСУ проф. д-р Васил Янков ще открие академичната учебна година. Ще присъстват ректорското и деканските ръководства, преподавателите, членовете на Настоятелството.

На 7 октомври от 10:00 часа в зала „Изток” Ректорът на БСУ проф. д-р Васил Янков ще открие академичната учебна година. Ще присъстват ректорското и деканските ръководства, преподавателите, членовете на Настоятелството.

Поканени са: министърът на образованието и науката проф. д-р Анелия Клисарова; кметът Димитър Николов; областният управител Павел Маринов; генералният консул на Република Турция Ниязи Еврен Акйол.Първокурсниците ще се запознаят с организацията на обучението, оценяването на учебния процес, същността на кредитната система, възможностите за студентски кредити, стипендии, практики и обучение по европейски проекти в чужбина.

БСУ посреща своя 22-ри випуск първокурсници с акредитирани   професионални направления и специалности,  гъвкава и модерна академична политика, богата и съвременна материална база. През учебната 2013/14 година е реализиран прием в 14 бакалавърски и 18 магистърски програми, за които има високо и устойчиво търсене. Стартират четири нови акредитирани бакалавърски специалности: Психология; Международни икономически отношения; Софтуерно инженерство; Електроснабдяване и електрообзавеждане.

Университетът е носител на международен сертификат за качество ISO 9001:2008, член е на Европейската асоциация на университетите, има подписани договори за сътрудничество с над 25 университета и организации в Европа, Америка и Азия. От тази година БСУ е седалище на Асоциацията на частните висши училища в България, чийто председател е проф. д-р Петко Чобанов, президент на БСУ. 

В Асоциацията членуват всички легитимни частни висши училища в България, между които: Американският университет; Нов български университет; Варненският свободен университет и др. Нейната дейност е от изключителна важност и значение за развитието на частното висше образование в период, когато се формира националната стратегия и политика за развитие на висшето образование у нас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега