Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бебета и родители в луда спортна надпревара на игрището в Поморие

Бебета и родители в луда спортна надпревара на игрището в Поморие

Днес /02.06.2018 г./ на многофункционалната спортна площадка до „Руски паметник“ се състоя едно от най-забавните, атрактивни и емоционални състезания в града. Родители и деца на възраст от 6 месеца до 3 години се включиха в уникалния спортен празник „Победители с мама и татко“, организиран от Община Поморие.

Днес /02.06.2018 г./на многофункционалната спортна площадка до „Руски паметник“ се състоя едноот най-забавните, атрактивни и емоционални състезания в града. Родители и децана възраст от 6 месеца до 3 години се включиха в уникалния спортенпразник „Победители с мама и татко“,организиран от Община Поморие.

Веселата надпреварастартира с нелеката спринтова дисциплина за бебета от 6 до 9 месеца„скоростно пълзене“ или по-известна като „4х4 – четири метра на четири крака“.По всичко личеше, че състезателите са работили много с личните си треньори –мама, татко, баба, дядо и приятели. След маратонците с памперси, последвагрупата на автомобилистите. Спазвайки правилата за безопасност на движението,водачите на бебешки колички влязоха в луда надпревара. Състезанието бе толковаоспорвано, че успя да разсъни дори и най-спокойните и поспаливи пасажери.Игрите за различнитевъзрастови групи включваха събиране на балони, даване на целувки и правилноподреждане на надпис „Обичам Поморие“.

Победителите сеокичиха с медали, но подаръци, осигурени от Община Поморие, имаше за абсолютновсички състезатели, В рамките на днешното събитие награди получиха иучастниците в конкурса за рисунка „Моят любим спорт“. Творбитена малките художници бяха подредени в своеобразна изложба на игрището, аотличени на първите 3 места са:

Възрастова група от 5 до 6 – годишнавъзраст

Даниел Куцаров – 6 г.,

ДГ „Веселушко” гр. Поморие

Иван Димитров – 5 г.,

ДГ „Веселушко” гр. Поморие

Денислав Ванков и Бояна Скумова – 6 г.

Възрастова група от 6 до 7 – годишнавъзраст /първокласници/

Васил Канариев – 7 г.

Тереза Георгиева – 7 г.

Изабела Маркова и Стефани Маркова – 7  г. 

Основнатацел както на състезанието, така и на конкурса бе да си припомним, че спортът емалка, но ключова част от цялостната социализация и изграждане на подрастващитекато личности и че активните родители раждат и възпитават активни деца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега