Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен бал събира средства за деца от бедствените райони в областта

Благотворителен бал събира средства за деца от бедствените райони в областта

Национално сдружение „Младежки Глас” организира за четвърта поредна година Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство”. Коледният бал ще бъде на 29 ноември /събота/ в хотел „Мираж”.

Националносдружение „Младежки Глас” организира за четвърта поредна година Благотворителенколеден бал „Всички сме едно семейство”. Коледниятбал ще бъде на 29 ноември /събота/ вхотел „Мираж”.

Благотворителнотосъбитие по традиция се провежда под патронажа на Областния управител на ОбластБургас.Благотворителнатакауза обединява младите хора под мотото „Всичкисме едно семейство” за деца отбедствените райони на Област Бургас и в подкрепа на националната програма„Топъл обяд” на Българския червен кръст.  

Тазигодина каузата на Национално сдружение „Младежки Глас” е да осигури топъл обядв училище, като по този начин подкрепи образователният процес на децата. „Зада могат всекидневно да посещават училищните занятия, децата ще бъдатподкрепени с безплатна топла храна за всеки учебен ден. Чрез топлият обяд щеосигурим пълноценно хранене и същевременно ще се стимулира посещаемостта научебните занятия” споделят организаторите.  Всекиможе да се присъедини към каузата на телефон: 0889732595 или mladezhkiglas@gmail.com.

Събитието се провежда с партньорство на: Български червен кръст – Област Бургас; Областния управител на Област Бургас; по проект „Ефективни подходи към устойчивостта на НПО", финансиран от Фондация „Америка за България" и изпълняван от Български център за нестопанско право в партньорство с Фондация ПАЦЕП; Хотел „Мираж”;  Център за реклама „Дигитал”; Сладкарска верига „Роза” и Бутик „Лабарум” и с медийната подкрепа на Информационен сайт „PoligrafF.net".  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега