Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителни коледни базар и концерт в Операта тази събота

Благотворителни коледни базар и концерт в Операта тази събота

В спектакъла участие ще вземат Тони Димитрова, Фортисимо, Преслава Минасян, Дует Бургас и др.

Броени дни остават до Благотворителния Коледен базар и концерт на Жени и Майки ГЕРБ, който ще се проведе на 24 ноември (събота) в Държавна опера-Бургас. Билетите за концерта са почти изчерпани, но все още в офиса на партията можете да си вземете от малкото останали.

Първата част от голямото благотворително събитие, заредено с коледно настроение, ще започне от 16 ч. във фоайето на втория етаж в Операта. Там ще бъдат разположени многобройни щандове с кулинарни изкушения, ръчно изработени сувенири, коледни картички и други изненади. Вълнението ще е най-голямо за родителите и техните малчугани, защото Дядо Коледа и Снежанка ще ги очакват заедно с фотографа Живко Стоев и много подаръци. В специално декорирано коледно студио Александра Диканска също ще запамети най-веселите усмивки и емоции.

Част от благотворителния базар ще бъде и Кътът на поетите, където ще можете да се срещнете с известни бургаски творци, които лично да ви дадат автограф. Талантливите  ученици с педагог Румяна Драголова от Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров“ Милана Кан, Костадин Кошничаров, Мартин Стоянов, Даниал Хайдер и Таисия Трендафилова ще потопят всички бургазлии в магията на музикалното изкуство.

Каузата, зад която тази година застава структурата на ГЕРБ, е закупуване на апарат за УВЧ терапия за ДНСГД „Вяра, Надежда и Любов“ в Бургас. Всички средства от билети и от базара ще бъдат дарени на социалния център. В Дома за медико-социални грижи рехабилитация лечение провеждат деца от цялата Бургаска област и техниката е необходима за тяхното възстановяване. Патрон на събитието е евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Голямата бургаска певица Тони Димитрова е една от звездите, която ще излезе на сцената на Държавна опера-Бургас. Концертът започва точно в 18 часа, като в него участие ще вземат Фортисимо, Преслава Минасян, Дует Бургас, фолклорни и танцови състави.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега