Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Близо 23 000 лева събраха концертът и базарът в помощ на пострадалите в бедствието

Близо 23 000 лева събраха концертът и базарът в помощ на пострадалите в бедствието

Дарените пари ще бъдат разпределени приоритетно за децата на пострадалите, както и за закупуването на техника за наводнената детска градина в село Черни връх.

22 825.33 лева бяха събрани от благотворителните концерт и базар в помощ на пострадалите в бедствието, което сполетя община Бургас и община Камено на 25 октомври. Стотици жители от цялата област изпълниха залата на НХК, таланти от бургаското музикално училище, маестрото на Бургас Стефан Диомов с формация Петте сезона, група FOUR с младата изпълнителка Преслава Минасян и танцьорите от ТА „Здравец“ – гр. Камено. Звездата на вечерта бе обичаният от много поколения Веселин Маринов, който изправи публиката на крака няколко пъти.

Концерта откри кметът на Бургас и зам.председател на ПП ГЕРБ Димитър Николов, който благодари на всички участници иприсъстващи за съпричастността им към благородната кауза. Специално за благотворителния концерт отБрюксел пристигна евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, който замести МарияГабриел в Европейския парламент. Други официални гости на събитието бяха депутатитеИвелина Василева, Диана Саватева, зам.-председателят на КФН Диана Йорданова,кметът на община Камено Жельо Вардунски и председателят на ОС в Камено РадославБалтаджиев и общински съветници от цялата област.

Подреденият с много вкус и въображениеблаготворителен базар привлече стотици бургазлии. Те имаха възможност срещуопределена от тях сума да се сдобият с оригинални сувенири на морска и коледнатематика, ръчно изработени бижута, детски играчки, сладкиши и напитки, както и даси направят професионална фотосесия в специално обособен коледен кът.

Двете прояви бяха организирани от сдружение „Алианс за нашите деца“ с помощта на ГЕРБ-Бургас, Жени ГЕРБ Бургас и Майки ГЕРБ. Лични средства дариха бургаските народни представители от ГЕРБ, както и общинските съветници от партията. Дарените пари ще бъдат разпределени приоритетно за децата на пострадалите, както и за закупуването на техника за наводнената детска градина в село Черни връх.  

Списъците на засегнатите домакинства вече са предадени от кметствата по населените места в общините Бургас и Камено.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега