Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Боулинг турнир събира най-добрите колективи в шеметна надпревара

Боулинг турнир събира най-добрите колективи в шеметна надпревара

Първият по рода си боулинг турнир за фирми ще се проведе в Бургас, съобщават организаторите от Atlantis Resort & SPA. Най-добрите и щури колективи в Бургаско ще премерят сили за спечелването на Atlantis Corporate CUP 2013. Участието в турнира е напълно безплатно, а регистрацията на отборите вече тече!

Първият по рода си боулинг турнир за фирми ще се проведе в Бургас,съобщават организаторите от Atlantis Resort & SPA.Най-добрите и щури колективи в Бургаско ще премерят сили за спечелването на AtlantisCorporate CUP 2013.Участието в турнира е напълно безплатно, а регистрацията на отборитевече тече!

Играта и записването се провежда в официалната фейсбук страница на AtlantisResort & SPA, като записването на отборите и класирането, на първите 16от тях, ще се състои в периода от 18.11– 05.12.2013 г. (включително).От 05.12 – 09.12.2013 г. всички успешно регистрирани отбори ще бъдатразпределени по групи за елиминации, а в периода от 16.12 – 22.12.2013 г., щесе проведе и същинското състезание!

„Боулинг пистите на Atlantis Resort &SPA очакват най-добрите бизнес майстори на забавната игра“, коментираторганизаторите.Фейсбук играта предвижда и спечелването на много награди, за хората подкрепилиизбран от тях отбор, което е допълнителен шанс за всички фирми, да увеличатшанса си за участие в турнира.

„Важно допълнение, е че само първите 16 отбора, събрали най-много фенскаподкрепа, ще бъдат класирани в Atlantis Corporate CUP 2013. Така че, негубете време, активизирайте своите почитатели и се впуснете в боулинг турнирана Atlantis Resort & SPA! Идват празници, нека ги направим по-весели! Желаемуспех на всички“, заявяват още организаторите.

Всички подробности за общите условия и наградите, можете да получите вофициалната фейсбук страница на организатора.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега