Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!

Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!

Изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС възмути не само ГЕРБ, но и доста от червените депутати. Някои от тях признаха, че са гласували под натиск и то лично по поръчка на лидера на партията Сергей Станишев.

Изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС възмути не само ГЕРБ, но и доста от червените депутати. Някои от тях признаха, че са гласували под натиск и то лично по поръчка на лидера на партията Сергей Станишев.Имаше и такива, които направо си признаха, че се чувстват омерзени и точно сега им се иска да напускат парламентарната група на БСП.  

Соцдепутати споделиха, че са били изненадани с номинацията на Пеевски тази сутрин. Рано, половин час преди началото на заседанието на парламента, Станишев ги събрал на сбирка и при тях дошъл премиерът Пламен Орешарски.  Лично той пък ги информирал, че Пеевски трябва да оглави ДАНС. Причината била, че на него може да му се има вяра, че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести, които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта.  

След като искат, не искат - гласуваха за Пеевски, следобед в петък Станишев пак събира своите, но този път в централата на партията, за да им благодари, обясниха още депутати.  Точно там обаче ще се съберат на протест и недоволни от избора на Пеевски.  Въпреки силната си изненада някои от червените народни избраници не са скрили гнева си на сбирката в петък сутрин.  

„Повръща ми се от това”, каза един от тези, които са били най-силни в изказванията си.   Янаки Стоилов, Димчо Михалевски, Стефан Данаилов са само трима от възмутените.  Новите депутати като Татяна Буруджиева, Явор Гечев, Борис Цветков се опитаха да се държат на страна от въпроса.  Георги Кадиев обаче, въпреки че също е нов в парламента, публично призна, че е отказал да гласува за Пеевски.

Източник: Dnes.bg

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега