Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлия разкрива тайната на успеха в дебютната си книга "Предприемачът"

Бургазлия разкрива тайната на успеха в дебютната си книга "Предприемачът"

Срещата с публиката в родния си град Попов е насрочил за 24-и април, от 19:30 часа, в БСУ.

Идния вторник Пламен П. Попов се връща в родния си град Бургас след седемгодишно отсъствие, за да сподели опита,  натрупал като предприемач, лектор и създател на националната информационно-образователна кампания "Аз събуждам България". Бургазлията ще представи дебютната си книга "Предприемачът" в общо 11 града в цялата страна. Срещата с публиката в родния си град Попов е насрочил за 24-и април, от 19:30 часа, в БСУ.

"Вярвай в себе си и действай!" - това е посланието в "Предприемачът". "Твоят успех е в твоите ръце! Във всеки от нас спи предприемач. Въпросът е да оставиш живота да го събуди или да поемеш отговорността за своето щастие", убеден е Попов.

"Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата. Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!", пише Пламен в книгата си.

Гостите на представянето ще разговорят с автора, ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема "Ефективната комуникация", воден от самия автор и колегата му Ясар Маркос - международен обучител по личностно развитие. Всеки посетител, който закупи "Предприемачът", ще получи и специален подарък - всички 12 онлайн обучения от "Университет за личностно развитие и предприемачество" - 2017-а. 


За автора:

Пламен е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика,  чрез вяра и  действия. Има над 15-годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството.

Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи. За него предприемач е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега