Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Модернизират депото на "Бургасбус"

Модернизират депото на "Бургасбус"

Започнаха строително-монтажните дейности по реализацията на сегмент „Реконструкция на депо, дизел и метан станция”. Той е основен компонент в осъществяването на проекта „Интегриран градски транспорт на бургас”, финансиран със средства на ЕО по Договор за безвъзмездна финансова помощ, предоставени от ОП „Регионално развиитие” 2007-2013, и собствени средства на Община Бургас.

Започнахастроително-монтажните дейности по реализацията на сегмент „Реконструкция надепо, дизел и метан станция”. Той е основен компонент в осъществяването напроекта „Интегриран градски транспорт на бургас”, финансиран със средства на ЕОпо Договор за безвъзмездна финансова помощ,предоставени от ОП „Регионално развиитие” 2007-2013, и собствени средства наОбщина Бургас.

Строителните дейности се извършват върху терена на съществуващото депо на обществения превозвач „Бургасбус” ЕООД. С реализацията им ще се постигне единност и устойчиивост на резултатите по проект „Интегриран градски транспорт”. Целта е да се осигурят оптимални условия за обслужване на доставените чисто нови 67 автобуса, които от 12 месеца пътуват по линиите на градския транспорт в Бургас.

Среализирането на инженеринговите дейности (проектиране и строителство),възложени на изпълнителя „Депо - Бургас” ДЗЗД, Стара Загора, избран следпроведена процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП, ще сепостигнат следните резултати:  

- Реконструкцияна автобусно депо - автосервизи и пункт за периодични прегледи;

- Реконструкцияи вътрешно преустройство на блокове А, Б, В и Г на централен сервиз наавтобаза;

- Реконструкцияна съществуващ паркинг за автобуси, изграждане на паркинг за служители ипосетители, площадкови пътни връзки и ограда в автобусното депо;

- Изгражданена ведомствена дизел и метанстанция в автобусното депо;

-Ремонт на аминистратиивната сграда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега