Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас влиза в надпревара за финансиране на иновативни идеи

Бургас влиза в надпревара за финансиране на иновативни идеи

Община Бургас се включва в престижния конкурс на Фондация "Блумбърг" за градове с население над 100 000 души - Mayors challenge. Инициативата на бившия кмет на Ню Йорк - Майкъл Блумбърг дава възможност на най-добрите идеи да спечелят финансиране и шанс за реализация.

ОбщинаБургас се включва в престижния конкурс на Фондация "Блумбърг" заградове с население над 100 000 души - Mayors challenge. Инициативата набившия кмет на Ню Йорк - Майкъл Блумбърг дава възможност на най-добрите идеи даспечелят финансиране и шанс за реализация.

В това издание на конкурса за първипът са допуснати да участват европейски градове. Миналата година Голяматанаграда печели Провидънс от щата Роуд Айлънд, с проект за подпомагане на децаот бедни семейства да подобрят езиковите си умения.

“Многохубави неща се случиха в Бургас през последните години, благодарение на идеите,които бургазлии дават на местната власт постоянно. Ето, че сега имаме повод ощеведнъж да проявим нашата изобретателност и да спечелим външно финансиране занов проект. бъдете активни и предлагайте смело. Разчитам на вас!”, каза кметътДимитър Николов.

Координаторитена проекта приканват бургазлии от всякакви професии и интереси да се включат сидеи. Предупреждават, обаче, че идеите трябва да са иновативни и смели, нореалистични, тъй като в конкурса участват стотици градове, а одобрените ще саняколко.Идеиза проекти, които да се реализират в Бургас, ще се приемат до 15 декември на електроннапоща: media@burgas.bg и в деловодството на Община Бургас.

През януари ще бъдаторганизирани обществени обсъждания на генерираните идеи, а най-добрите от тях щебъдат изпратени на Фондацията до 31 януари 2014 г. Най- креативните проекти,които Община Бургас ще използва при кандидатстването, ще бъдат наградени.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега