Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас грабна приз за "най-добър град за спортуване"

Бургас грабна приз за "най-добър град за спортуване"

Тази година Бургас "се размина" с първото място в класацията "Най-добър град за живеене в България". Голямото отличие бе присъдено на столицата ни - София. Морският град обаче не се прибра от конкурса без награда. Журито присъди на Европейския град на спорта за 2015-а година приза за "най-добър град за спортуване".

Тази година Бургас "се размина" с първото място в класацията "Най-добър град за живеене в България". Голямото отличие бе присъдено на столицата ни - София. Морският град обаче не се прибра от конкурса без награда. Журито присъди на Европейския град на спорта за 2015-а година приза за "най-добър град за спортуване".

Бургас бе отличен като градът с най-добра спортна инфраструктура в България. Най-добър бизнес град стана Пловдив, наградата за исторически град отиде при Велико Търново, а най-добър град за младите се оказа Варна. Най-доброто място за парти тази година е Приморско, а Стара Загора бе обявена за най-перспективния град.

"Поздравления за тази инициатива, която създава едно позитивно настроение сред жителите на нашите градове, за благородното състезание, за това че развива чувство за гордост и ни мотивира. Тази година нямаме отбор в А група, но сме имали, надяваме се догодина да имаме и повече от един. Това е стимул за нас", каза кметът на Бургас - Димитър Николов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега