Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте новите бургаски абитуриенти - Випуск 2018

Вижте новите бургаски абитуриенти - Випуск 2018

Младежки чар и ефирни тоалети в балната вечер.

Бляскави рокли като от Холивудски червен килим, широки усмивки, ризи и вратовръзки и десетки изпращачи - Бургас пожела "попътен вятър" на 2 543 младежи, които днес отбелязват завършването на средното си образование. Основните сборни пунктове бяха Морската градина и площад "Тройката".

Въпреки прогнозите за високи температури и ясно време, и тази година дамите заложиха предимно на дълги рокли в нюанси на синьото, червеното и зеленото. Повечето - с декорации от флорални мотиви, камъни и бродерия. Не липсваха обаче и по-смели девойки, които предпочетоха по-екстравагантни тоалети - гащеризони, кимоно и дори смокинги.

Кавалерите също не отстъпиха и въпреки морето от класически сини и черни костюми, сред младежите се появиха и вишневи ансамбли. Най-отличителна обаче бе тенденцията на дългите коси сред момчетата, които тази година бяха доста на брой.

От няколко години насам модата на броенето сякаш отминава, но във вихъра на емоциите отново си припомнихме числата от 1 до 12, преди младежите да се отправят към КК "Слънчев бряг" за своята бляскава бална вечер.

И тази година не липсваха “екстравагантните” возила. Някои младежи бяха наели или взели на заем по-лъскави коли, а забелязохме дори абитуриент - моторист.

Още снимки от изпращането на тазгодишните абитуриенти можете да откриете на нашата Facebook страница. Снимки от шествието по случай 24-и май, можете да видите тук.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега