Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вицепремиерът Валери Симеонов се срещна с туристическия бранш в Поморие

Вицепремиерът Валери Симеонов се срещна с туристическия бранш в Поморие

Кметът на Поморие Иван Алексиев посрещна заместник министър-председателя по икономическата и демографската политика Валери Симеонов в Поморие, за среща с туристическия бранш в града. На срещата присъстваха ст.комисар Калоян Калоянов – директор на ОДМВР-Бургас, гл. инспектор Георги Куцаров – началник на РУ Полиция-Поморие и председателят на Общински съвет Поморие Адам Адамов.

Кметът на Поморие Иван Алексиев посрещна заместникминистър-председателя по икономическата и демографската политика ВалериСимеонов в Поморие, за среща с туристическия бранш в града.  На срещата присъстваха ст.комисар Калоян Калоянов – директорна ОДМВР-Бургас, гл. инспектор Георги Куцаров – началник на РУ Полиция-Помориеи председателят на Общински съвет Поморие Адам Адамов.

Кметът Алексиев съобщи, че градът е готов да посрещнетуристите си, като подчерта, че Поморие е скъп, семеен курорт и като такъв,усилията са насочени към непрекъснато вдигане на нивото му. За началото на летниясезон вече са обособени достатъчно паркинги, включително за автобуси. Издадениса заповеди относно извършването на товаро – разтоварни и снабдителни дейностина територията на град Поморие, както и за временна забрана за движение на автомобилив част от ул. „Княз Борис І”, която става пешеходна за летния сезон.

Вицепремиерът  ВалериСимеонов отговори на поставените му въпроси, касаещи условията за наемане начуждестранни работници, облагането на апартхотелите, статутът на преместваемитеобекти и други. „Никой на никого не забранява да има шумни заведения и след24 часа, но трябва да се обезшумят съгласно наредбата. Нека всеки да си направиинвестициите като шумоизолира” , каза пред хотелиерите Валери Симеонов. Тойуточни, че ще се правят проверки за шума през цялото лято, а нарушителите щебъдат наказвани.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега