Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Връчват за първи път награда за бургаски "Абсолвент на годината"

Връчват за първи път награда за бургаски "Абсолвент на годината"

Лауреат е удостоеният със "Златен Хипократ" д-р Иван Вълкадинов.

По традиция в навечерието на празника на Бургас - Никулден, най-добрите бургаски ученици ще бъдат наградени за постигнатите значими успехи през годината. За първи път тази година ще бъде връчена награда "Абсолвент на годината". Тя се присъжда на доктор Иван Вълкадинов. Младият бургазлия се дипломира с пълно отличие от Варненския медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов", за което бе удостоен с престижната награда "Златен Хипократ".

Церемонията започва на 4 декември, сряда, от 09:00 часа в Аулата на Бургаския свободен университет и ще продължи и следващия ден. Кметът на Бургас Димитър Николов ще отличи всички ученици, носители на призови награди от национални и международни олимпиади, състезания и конкурси.

Тази година ще бъдат наградени 26 деца от 13 детски градини, 847 ученици от начален, прогимназиален и гимназиален етап на образование и 31 отбора от 38 училища. Всички деца са се класирали на първо място на национални или международни олимпиади, състезания и конкурси, проведени на територията на страната, и на I-во, ІІ-ро или ІІІ-то място на международни надпревари извън България. Заедно с тях ще бъдат наградени и 236 изявени учители, които са подготвили талантливите деца и ученици на град Бургас.

Заради големия брой отличени деца церемонията ще продължи на 5 декември от 13 часа в зала "Атриум" на БСУ. Тогава ще бъдат обявени и победителите в анкетата "Ученик на годината." Номинациите са в категориите "Математика и природни науки" - І-VІІ клас; "Математика и природни науки" - VІІІ - ХІІ клас; "Изкуства" - І-VІІ клас; "Изкуства" - VІІІ - ХІІ клас; "Хуманитарни науки".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега