Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Възпитаници и преподаватели от Музикалното готвят Коледен спектакъл в НХК

Възпитаници и преподаватели от Музикалното готвят Коледен спектакъл в НХК

Празничният подарък към публиката ще бъде поднесен в четвъртък, 21-ви декември.

За поредна година ученици и преподаватели от Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" ще зарадват бургаската публика с Коледен концерт в дните преди големия християнски празник. Спектакълът ще се състои на 21-ви декември (четвъртък), от 19:00 часа, в залата на НХК.

Коледната магия на класическата и съвременна музика ще представят пред публика инструменталисти, певци, актьори и балетисти от бургаското училище. Съвремие и традиции  ще се  срещнат  на сцената в  изпълненията  на  Детски хор с диригент Тодорка Бинева, Младежки хор с диригент Анета Данаилова и Камерен оркестър с диригент Петя Тончева.

В празничната феерия ще се включат и деца от класовете по класическо пеене с преподавателите Елеонора Кунчева и Биляна Данаилова, Тромпетен ансамбъл с ръководител Светослав Василев и ученици от класовете по класически балет с преподаватели Недко Георгиев, Добрина Бахова, Владимир Грудев, Диляна Бахматова. В праграмата са включени произведения на Хайдн, Чайковски, Офенбах, Щраус, Госек, Андерсон и др.

Коледни музикални подаръци ще има и тази вечер в последното за годината издание на  „На концерт в сряда". За един от най-хубавите и любими празници, децата и преподавателите от училището по изкуства ще подарят на зрителите едно усещане за истинска Коледа, изпълнена с радост, надежда и сбъднати мечти и желания. Началото е точно в 18:00 часа, в залата на НУМСИ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега