Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Черноморец се оплакват от много контузии

В Черноморец се оплакват от много контузии

Усилията ни през седмицата бяха насочени главно да възстановим футболистите за предстоящия мач, тъй като знаете с колко контузени излязохме от предходния.

"Усилията ни през седмицата бяха насочени главно да възстановим футболистите за предстоящия мач, тъй като знаете с колко контузени излязохме от предходния. От четиримата, които получиха контузии в предния двубой, двама твърдо отпадат от групата за мача с „Черно море“. Това са Яник Боли и Траян Дянков. С надежди сме до неделя да се възстановят Жереми Фо-Поре и Преслав Йорданов, чиито травми са малко по-леки", коментира по време на пресконференция помощник-треньора на бургазлии Петър Колев. Ето какво каза още той:

"Вчера в контролната игра, която направихме с ФК „Мастер“, контузия получи Педро Мендес. Той има счупена костица на ръката и днес е преминал хирургическа интервенция. До 20 дни мисля, че ще може да започне тренировки. Освен тях знаете за трайно контузените Балджийски и Трифонов. Може би ще бъдем в числено намален състав като група, но се надявам хората, които са здрави, да се вложат максимално. Това ще бъде един мач на характер и битка, но вярвам, че ще се справим с тази тежка ситуация. Надявам се този път да излезем по-освободени. Знаете, че искаме да печелим навсякъде, без значение дали двубоя е домакински или е гостуване.

Точките и в двата случая са еднакви. Не можем да кажем еднозначно дали смяната на треньор в отбора на „Черно море“ ще има положителен или отрицателен ефект, същото важи и за това, дали мачът е домакински или не. В неделя ще си проличи най-добре. Имахме идея да попълним групата за този мач с момчета от нашата школа, знаете че от известно време се опитваме да интегрираме някои от тях към тима. Забелязва се израстване, добре напредват, но на този етап все още смятаме, че няма да ни бъдат полезни в един такъв мач и няма да прибегнем до техните услуги, дори и да са в групата. Освен това те имат и много отговорен мач тази събота, в елитната юношеска група, и затова преценихме да не правим този ход. С оглед на ситуацията с многото контузии и липсата на вариативност в тима, едно равенство би било някакъв успех, но във всички други случаи за мен ще бъде провал", завърши Колев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега