Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В навечерието на изборния сезон кметът Николов с фоторазказ за изтичащия мандат

В навечерието на изборния сезон кметът Николов с фоторазказ за изтичащия мандат

Кои са акцентите в равносметката на администрацията?

В навечерието на новия изборен сезон, две седмици преди началото на предизборната кампания, от пресцентъра на Общината публикуваха традиционния си текстово-визуален отчет и равносметка за изтичащия мандат на администрацията. Този път той е наречен "фоторазказ".

"Трудно могат да се съберат в няколко страници хилядите дни от живота на града, стотиците обекти и събития, които съпровождаха нашите делници и празнични дни. Бургас е като жив организъм, който обединява в себе си над 200 000 човешки съдби. В битието ни има хубави и тъжни дни, има много усилия и проблеми, има тревоги и радости, разочарование и еуфория от успеха. Затова този своеобразен отчет не е мой персонален, а наш, общ. Той показва това, което всички ние, гражданите на Бургас, постигнахме заедно. За мен беше отговорност и чест да бъда ваш кмет през изминалите години", гласи уводното обръщение на кмета Димитър Николов.

Като основни акценти в отчета на администрацията са изведени новите иновативни училища, отворили врати в града - ОУ "Коджакафалията" и IT гимназията в ж.к. "Меден рудник", детската градина на бъдещето в същия комплекс, както и откриването на Медицински факултет и филиал на Националната художествена академия. В отчета намира място и електронната система за училищните столове и иновативните обучения по английски език и информационни технологии от най-ранна възраст.

Сред основните "победи" на мандата Николов и екипа му изтъкват и новите индустриални зони на Бургас, развитието на онкодиспансера и привличането на инвестиции в сферата на здравеопазването. Във фоторазказа намират място редица големи инфраструктурни проекти, откриването на Авиомузей, създаването на нови културни прояви като фестивала Burgas Jam и проекта "Булеварт".

Целият фоторазказ можете да разгледате тук. Той бе публикуван часове след като ГЕРБ официално обяви Николов за свой кандидат за кмет.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега