Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ с помощ и голямо дарение за рибарите от Ченгене скеле

ГЕРБ с помощ и голямо дарение за рибарите от Ченгене скеле

Помощ за пострадалите от наводнението рибари на Ченгене скеле продължават да оказват кандидат-депутати и членове на ПП „ГЕРБ“ от Бургаско. Днес в рибарското селище пристигна и лидерът на партията Бойко Борисов.

Помощ за пострадалите от наводнението рибари на Ченгенескеле продължават да оказват кандидат-депутати и членове на ПП „ГЕРБ“ отБургаско. Днес в рибарското селище пристигна и лидерът на партията БойкоБорисов.

От ГЕРБ дариха 15 хладилника, 2 перални, 3 сглобяемикъщи, кола, моторна лодка и рибарски мрежи. Парите за даренията са взети отсубсидията на партията за изборите. Борисов коментира, че са решили да се лишатот скъпите билбордове по магистралите, за да могат да помогнат на хората.

Една от сглобяемите къщи получи бай Киро,чиято каравана беше отнесена след наводнението. Всяка една от къщите е цена от6500 лева. Сред най-щастливите днес бе и бай Руси, който получи от Борисов ключа за новия си автомобил. Пет от хладилниците и една от пералните щебъдат дарени на най-пострадалите във вилна зона "Черниците" крайБургас.

„Даренията ги даваме на местния кмет, а те да си гиразпределят. Правим го заради хората, помощ оказват всичките ни хора (бел. ред.симпатизанти и членове на ГЕРБ) в засегнатите региони. Мога да кажа, чеотзивите от действията ни са отлични, никой не говори за популизъм, защото сеоказва реална помощ. Всички партии нека да се включат и да помагат, така депутатитеще направят много добра бойна дружба, работейки заедно“, призова Борисов. 

Пред журналисти той обяви, че ще бъдатзасадени 40 000  дървета внай-засегнатите от наводненията райони. Борисов поздрави и Кристалина Георгиеваза избора ѝ на комисар по данъчната политика и борбата с измамите. "Имахмеподкрепата на председателя на новата Европейска комисия Жан-Клод Юнкер. Той еотлично запознат с качествата на Георгиева, а тя ще разпределя над 140 млрд.евро за всички страни в ЕС. Това е успех за страната ни и всички българи трябвада се гордеят с това", завърши той.

Ето част от лицата на ГЕРБ - Бургас, които днес помагаха на рибарското селище:

  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега