Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Дарение вместо цветя" за първия учебен ден носи надежда на малкия Никола

"Дарение вместо цветя" за първия учебен ден носи надежда на малкия Никола

Призивът към всички родители е в първия учебен ден предвидените за цветя пари да бъдат дарени за лечението на детето.

Кампанията за набиране на средства за Никола продължава. Семейството на детето се нуждае от 120 000 долара за лечение. Поредната акция в подкрепа на детето ще премине под надслов "Дарение вместо цветя". Призивът към всички родители е в първия учебен ден предвидените за цветя пари да бъдат дарени за лечението на Никола.

Тригодишният Никола Димов от Бургас е с вроден дефицит на бедрената кост, което причинява сериозно изоставане в развитието на едното краче на детето. В момента Никола ходи със специални обувки. Те вече не могат да компенсират разликата в дължината на крачетата, която е 4,5 сантиметра. В България операции за подобен проблем се правят чак след 11-годишна възраст.

Дотогава не само разликата ще е по-голяма, но и тялото на детето може да получи множество изкривявания. Ето защо семейството е принудено да търси друг вариант в името на сина си. Вече имат оферта от клиника в САЩ, където могат да оперират детето още сега.

В средата на септември световноизвестният детски ортопед-хирург д-р Пейли ще преглежда в Барселона. Там ще назначат и дата за операцията на Ники. Тя се състои в поставяне на външен фиксатор за 10 седмици (това е периодът на удължаване). През този период има осигурена физиотерапия, прегледи и рентген в клиниката.

След постигане на желания резултат, фиксаторът остава за още 10 седмици, но Никола ще може да се прибере в България. Тук фиксаторът ще може да се премахне и да поставят пирони, за да се избегне фрактура на костта.

Средства за лечението на 3-годишното дете се събират на няколко места. Специални кутии са поставени във фото "Дъга" в комплекс "Меден рудник", в Карнобат - ул. "Христо Смирненски" - в магазина за GSM аксесоари. Днес кутия за дарения ще бъде поставена на партера в Община Бургас, а до няколко дни ще бъде активиран DMS номер, на който всеки ще може да изпраща дарителски SMS.

Средства се събират и на сметка:

НИКОЛА ПЕТКОВ ДИМОВ
IBAN : BG92UNCR70001523296890
BIC:UNCRBGSF

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега