Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Да паркираш неправилно на ул. "Ханко Брат"!!!

Да паркираш неправилно на ул. "Ханко Брат"!!!

Катаджия прекръсти улица в Пловдив, като вместо Хан Кубрат той написа „Ханко Брат”. Това стана ясно от фиш за неправилно паркиране, който полицаят написал.

Катаджия прекръсти улица в Пловдив, като вместо Хан Кубрат той написа „Ханко Брат”. Това стана ясно от фиш за неправилно паркиране, който полицаят написал, пише "dnes.bg". Снимка на фиша, показваща неграмотността на полицая, взриви интернет пространството и се „радва“ на голяма популярност и коментари от страна на потребителите в социалните мрежи.

Странният начин на изписване на името на владетеля от рода Дуло принадлежи на  служител на КАТ в Пловдив. От фиша личи, че полицаят се двоумил дали да напише думата „брат“ с малка или голяма буква. След известно колебание обаче той решил да я напише все пак с голяма буква.

Не е изключено пловдивският пътен полицай да е проявил креативност след напоследък нашумялата реклама за мобилни телефони, в която хумористично наричат Хан Кубрат – „Ханко“. Рекламата предизвика недоволството на десетки граждани, според които тя поругава национални ценности.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега