Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дванадесетокласници поканиха класната си на бала от сцената на Операта

Дванадесетокласници поканиха класната си на бала от сцената на Операта

Бургаски ученици устроиха емоционална изненада на своята класна ръководителка.

Бургаски ученици устроиха емоционална изненада на своята класна ръководителка. Бъдещи абитуриенти от Търговската гимназия избраха сцената на Операта, за да поканят учителката си на своя бал през май, разказват от пресцентъра на културната институция.

Дванадесетокласниците от паралелка "Д" на учебното заведение забъркаха тайнствена организация, с помощта на друга своя преподавателка и ръководството на Операта, за да използват премиерата на "Набуко", за да направят своята изненада. Класният ръководител Емилия Решовска бе повикана на сцената, където младежите й поднесоха цветя и официално я поканиха да се присъедини към партито по случай завършването им.

В Търговската гимназия официалната покана към класния на всеки един абитуриентски клас е традиция, която се развива с всяка изминала година. Историята помни серенади под прозорците и какви ли не други изобретателни начини, по които възпитаниците на училището поднасят комплименти на учителите си.

Тази година, зрелостниците от паралелка "Д" потърсили съдействие от най-добрата приятелка на класната си и преподавател в гимназията Теодора Кънева. Именно тя подсказала на учениците, че в сряда вечер ще придружи семейството на Решовска на представление на операта "Набуко".

Нейна е и инициативата да се свърже садминистрацията на Бургаската опера и да я въвлече в осъществяването на идеята.В организацията бързо бил включен и съпругът на класната, който трябвало да я доведе на всяка цена в Операта, тъй като имало опасност порадилеко неразположение на Емилия Решовска изненадата да се провали.

В крайнасметка семейство Решовски и приятелката им Теодора Кънева пристигнаха буквалноминути преди постановката.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега