Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Две бургаски пенсионерки изгоряха в ало-схеми

Две бургаски пенсионерки изгоряха в ало-схеми

Две бургаски пенсионерки станаха жертва на телефонни измами, съобщават от ОДМВР - Бургас. 81-годишна жена плати за фалшив колет, а 75-годишна бургазлийка даде "капаро за радиатори на близък". И двата случая са регистрирани в четвъртък.

Две бургаски пенсионерки станаха жертва на телефонни измами, съобщават от ОДМВР - Бургас. 81-годишна жена плати за фалшив колет, а 75-годишна бургазлийка даде "капаро за радиатори на близък". И двата случая са регистрирани в четвъртък.

Първият сигнал е приет в 1-во РПУ. 81-годишната бургазлийка била информирана от измамници, че е получила пакет. За да го получи, трябвало да даде сумата от 3 000 лева. Жената предала пред дома си парите на непознат мъж, като по-късно констатирала, че се касае за измама и алармирала полицейските служители. По случая е образуванодосъдебно производство.

В 5-то РПУ пък е приет сигнала на 75-годишната жена, която дала "капаро за закупуване на радиатори от близък". Пенсионерката предала 300 лева пред дома си на непознат мъж. Когато открила, че се касае за измама, потърсила съдействие от полицията. По този случай също е образувано досъдебно производство

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега