Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Демонтират старите жп релси по неизползваемите линии, пресичащи ул. "Одрин"

Демонтират старите жп релси по неизползваемите линии, пресичащи ул. "Одрин"

След това пътната настилка ще бъде възстановена в по-удобен за преминаване вид.

Предстои демонтиране на излезлите от употреба железопътни релси по неизползваемите линии, пресичащи ул. "Одрин". След това пътната настилка ще бъде възстановена в по-удобен за преминаване вид, информират от Община Бургас.

Ремонтните дейности ще продължат от 17-и до 19-и май. За посочения период улица "Одрин" ще бъде затворена за моторни превозни при кръстовището с ул. "Цар Калоян". Движението ще се извършва съгласно създадената временна организация. През това време на фирмите и гражданите ще се осигури достъп до имотите им в района от посока кв. "Долно Езерово".

След настояване на Община Бургас ще се демонтират за кратко и използваемите релси по ул. "Одрин", за да се монтират гумирани подложки отдолу, тъй като има много оплаквания от шофьори, че си разбиват там колите. Тази задача ще изпълни Национална Компания Железопътна Инфраструктура.

* Ремонтът налага промяна в маршрутите на линии № 7 и № 7А, които през трите дни ще пътуват както следва:

- От Автогара Запад  - по маршрута до пл. Трапезица - ул. "Струга" - бул. "Даме Груев" - ул. "Янко Комитов" - Терминал Славейков .... продължават по маршрута

- От кв. Долно Езерово / кв. Лозово - по маршрута до Терминал Славейков - ул. "Янко Комитов" - бул. "Даме Груев" - ул. "Струга" - пл. Трапезица .... продължават по маршрута.

Автобусите, обслужващи линии 7 и 7А, ще спират на всички съществуващи спирки по изменения маршрут.

На 17.05.2019 г. /петък/ сутринта линия Бо ще мине през ул. "Одрин", но в следобедните курсове маршрутът й също ще бъде изменен:

- От Терминал Славейков - ул. "Янко Комитов" - бул. "Даме Груев" - ул. "Струга" - пл. Трапезица - продължава по маршрута, като автобусите също ще спират на всички спирки по ул. "Янко Комитов" в ж.к. "Славейков".

С изключение на сутрешните курсове по линия Бо в петък, за дните на ремонта спирките на ул. "Одрин" няма да бъдат обслужвани.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега