Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес "чистим България заедно"

Днес "чистим България заедно"

Общината е създала организация за своевременно извозване на събраните отпадъци.

Днес “чистим България заедно”. Кампанията срещу отпадъците сред природата се провежда за седма поредна година. Традиционно до този момент акцията се организираше през пролетта. Този път обаче голямото почистване ще се случи в навечерието на есента. Идеята на организаторите е, че през летния сезон се натрупват най-много отпадъци, които са резултат от туристическата активност. 

За поредна година Община Бургас се присъединява към кампанията “Да изчистим България заедно”. Организираните инициативи в крайморския град ще стартират от 10:00 часа, като в тях може да се включи всеки.

Общината е създала организация за своевременно извозване на събраните отпадъци. Организаторите ще осигурят достатъчно чували и ръкавици за желаещите да участват в инициативата. Можете да получите материали между 10:00 и 11:00 часа в пунктовете по местата на организираните акции:

1. Неохраняема плажна ивица - Северен плаж Бургас  - Солници

2. Парк “Минерални бани”

3. Парк “Росенец”

4. Боровата гора край к-с “Меден рудник”

5. Южен плаж кв. “Крайморие”

6. Плаж “Нефтобаза - Росенец”

7. Плаж - Ченгене скеле

Гражданите, които желаят да почистят околоблоковите пространства в района, в който живеят, могат да получат чували и ръкавици в дирекция “Околна среда”, ул. “Шейново” 24 - в рамките на работното време.

Кампания за почистване се организира и в Туристически комплекс “Акве калиде”. В нея ще се включат и изпълнителите от Вокален ансамбъл “Фортисимо”. Акцията ще започне в парк “Минерални бани” в събота от 10:30 часа. Сборният пункт е на входа на парка, където на всички желаещи да се присъединят към еко-акцията ще бъдат раздадени чували и ръкавици.

След приключване на кампанията, от 12.30 ч. в Туристически комплекс “Акве калиде”, талантите от “Фортисимо” ще зарадват почитателите на хубавата музика със свой концерт. В него ще бъдат включени популярни български и световни музикални хитове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега