Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дядо Коледа пристига в Операта с... мотор

Дядо Коледа пристига в Операта с... мотор

Добрият старец идва в Бургас като рокер, за да раздаде подаръци на децата.

Сняг в Бургас през декември обикновено няма. Затова тази година Дядо Коледа ще пристигне в града с... мотоциклет. Добрият старец ще влезе в ново амплоа - на рокер, за да зарадва децата тази неделя, на 16 декември.

Срещата, както вече Ви информирахме, ще се състои в Операта. По традиция, Дядо Коледа ще раздаде подаръци на децата след вълшебен спектакъл. Тази година малчуганите ще видят една от най-празничните приказки - Лешникотрошачката.

Историята на оживелите в нощта на Бъдни вечер играчки ще разкрие на децата магията на Коледа чрез изкуството на танца, а балетът-феерия по музика на Чайковски ще пресъздадат балетистите на Държавна опера – Бургас Иванина Иванова, Даниел Тичков, Надежда Величкова, Недко Георгиев и др.

След края на спектакъла, децата ще успеят лично да разговарят с Дядо Коледа и да получат подарък от него под светлинките на коледната елха. Чудото ще се случи, разбира се, с помощта на техните родители, които могат тайничко от малчуганите да се осведомят на касата на Операта как се извършва коледната магия.

Разбира се, снимки с дядо Коледа са не само разрешени, а дори желателни, посочват от ръководството на Държавна опера - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега