Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Европейският орган по труда е готов да заработи през октомври

Европейският орган по труда е готов да заработи през октомври

Седалището му ще се намира в Братислава (Словакия).

Европейският орган по труда е готов да заработи през октомври. Седалището му ще се намира в Братислава (Словакия). Това решиха държавите членки днес, точно преди заседанието на Съвета по заетост, социална политика, здравеопазване и потребителски въпроси в Люксембург.

"От началото на мандата ми мой приоритет бе справедливата трудова мобилност. Свободното движение стимулира растежа, помага на предприятията да намерят уменията, които са им нужни, и дава на всеки един възможността да използва по най-добрия начин своите дарби, но то трябва да бъде управлявано добре. Това налага правила, които са справедливи, ясни и ефективно прилагани. Европейският орган по труда е най-важният елемент от тази дейност. Той ще подпомогне трудовата мобилност и ще предостави на държавите членки на ЕС инструментите, от които се нуждаят, за да си сътрудничат по-ефективно в борбата с измамите и злоупотребите", коментира Комисарят за заетостта, социалните въпроси, уменията и трудовата мобилност Мариан Тейсен.

Председателят Юнкер обяви идеята за създаването на Европейски орган по труда в своята реч за състоянието на Съюза през септември 2017 г. Комисията представи предложението си за създаване на Европейски орган по труда през март 2018 г. и през февруари 2019 г. Европейският парламент и Съветът постигнаха временно споразумение. След Европейския парламент днес Съветът също одобри официално Регламента за създаване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега