Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Екшън пред бургаска дискотека! Този път агресорът е пиян полицай

Екшън пред бургаска дискотека! Този път агресорът е пиян полицай

Днес около 04.30 часа в Първо Районно управление „Полиция” – Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал на входа на заведение „Планета Пайнер”, разположено в бившето кино „Септември”, при който клиент в явно нетрезво състояние не е допуснат в заведението от охраната и това довело до агресивно поведение от негова страна, съобщават от полицията.

Днесоколо 04.30 часа в Първо Районно управление „Полиция” – Бургас е полученосъобщение за инцидент, възникнал на входа на заведение „Планета Пайнер”,разположено в бившето кино „Септември”, при който клиент в явно нетрезвосъстояние не е допуснат в заведението от охраната и това довело до агресивноповедение от негова страна, съобщават от полицията.

Д. Гочев, заедно с 21-годишния си син пили стабилно алкохол в съседното заведение „Малибу” до ранните часове. След това решили да отидат в дискотеката, която се намира в бившето кино „Септември”. Охраната на нощния клуб, съобразявайки поведението си с новитеизисквания, въведени в края на 2014 година за опазване спокойствието и здраветона клиентите в увеселителни и питейни заведения, работещи с удължено работновреме, отказват да допуснат двамата бургазлии, които били във видимо нетрезвосъстояние.

Това агресирало 41-годишния мъж, който влязъл в словесно пререканиес охраната и скъсал ръкава на униформата на единия от служителите. Своевременнона мястото на инцидента е извикан полицейски патрул от Първо Районно управление„Полиция” – Бургас, който задържал двама клиенти и ги отвел в районнотоуправление за изясняване на случая. Там агресията на 41-годишния мъж сепренесла върху служителите, които били обиждани и заплашвани.

Констатираное, че бургазлията е полицейски служител от „Охранителна полиция” на Четвърто Районноуправление „Полиция” – Бургас, като по време на инцидента не е бил на работа ине се легитимирал пред охраната на„Планета Пайнер”. Същият заедно със сина сиса задържани за срок от 24 часа.

В моментасе провеждат процесуално-следствени действия по образуваното досъдебнопроизводство /изземване на записи от видеокамери, разпити на свидетели –очевидци на инцидента и др/. По случая е образувано и дисциплинарно проверкасрещу служителя, като за инцидента са уведомени представители на бургаскитерайонна прокуратура и следствената служба.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега