Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Иванов показва най-новите си картини в Поморие

Живко Иванов показва най-новите си картини в Поморие

Художникът Живко Иванов ще представи най-новите си живописни платна в галерията в сградата на ОДК „Поморие”, на ул. „Цар Иван Асен” 2. Това е първата за тази година самостоятелна изява на автора, който през септември 2013 г. отпразнува 60-годишния си юбилей с ретроспективна изложба в родния си Бургас. Откриването ще се състои на 20-и май, от 18 ч.

Художникът Живко Иванов ще представи най-новите сиживописни платна в галерията в сградата на ОДК „Поморие”, на ул. „Цар ИванАсен” 2.Това е първата за тази година самостоятелна изява наавтора, който през септември 2013 г. отпразнува 60-годишния си юбилей сретроспективна изложба в родния си Бургас. Откриването ще се състои на 20-и май, от 18 ч.

„Ще покажа съвсем нови неща. По традиция ще има инеизсъхнали платна от ателието. До последно ще подбирам картините, които щеподредя в поморийската галерия, в която веднъж вече съм излагал картини”,коментира авторът.

Живко Иванов, който през 2010 г. бе обявен за Художникна годината в Бургас, завършва Художествената гимназия в София през 1972 г., аседем години по-късно се дипломира и в Националната художествена академия.

В биографията си може да се похвали с редица самостоятелни изложби, сред коитов Българския културен институт в Берлин, в германската галерия"Любке", в Белгия, Холандия и Чечения, в галерия Biscuit Factory вНюкасъл, Сърбия и др.Експозицията в Поморие ще може да бъде разгледана до27 май.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега