Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За втори път в Поморие се проведе уникално състезание за бебета

За втори път в Поморие се проведе уникално състезание за бебета

Уникалното състезание се проведе днес в Поморие и бе част от спортния празник „Победители с мама и татко“.

Десетки „Маратонци с памперси” се надпреварвахав „Спринтова дисциплина 4х4” – четири метра на четири крака. Уникалнотосъстезание се проведе днес в Поморие и бе част от спортния празник „Победителис мама и татко“. Стартът на игрите беше официално даден отзаместник-кмета Илия Джингов.

Той побърза да уточни: "Днес няма да имапобедители и победени. Важното е всички да се забавляват и да прекарат единнезабравим семеен празник заедно". За да подкрепят децата, на площадката бяхадошли народният депутат Ася Пеева и Атанас Атанасов – регионален експерт къмМинистерството на младежта и спорта. Вокална група „Слънчев ритъм” сръководител Рада Джафарова и децата от ДГ „Веселушко“ също поднесоха свояпоздрав към всички присъстващи.

Музикалната програма, пъстрото състезателнотрасе и изобилието от подаръци бързо привлякоха десетки участници на възраст от6 месеца до 3 години. Те се включиха в различните надпревари, придружавани отсвоите семейства.

Слалом с бебешки колички, бързо простиране и скоростно лазенепредизвикаха много смях и усмивки, но предизвикаха и спортния хъс научастниците. Водещата Аделина Чолева – Експерт „Спорт“ към Община Помориеокуражаваше малките палавници, а постиженията им бяха оценявани от компетентножури с педагози от ДГ „Веселушко“ и ДГ „Детелина“.Всички получиха подаръци, осигурени от ОбщинаПоморие, а победителите се окичиха и с медали.

Гости на празника бяха лекари от РЗИ – Бургас,които даваха безплатни консултации на тема здравословно хранене и здравословенначин на живот. Успоредно с това, специалистите правеха и безплатнизамервания  с три апарати: Анализатор нателесни мазнини, Алкоочила и Пи Ко Смокърлайзер.

Спортният празник „Победители с мама и татко“се проведе за втора поредна година и беше достоен завършек на Европейскатаседмица на спорта. Целта на мероприятието бе да припомни, че макар и малка,спортът е ключова част от цялостната социализация и изграждане на подрастващитекато личности и че активните родители раждат и възпитават активни деца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега