Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За десета година Бургас търси най-добрия специалист по здравни грижи

За десета година Бургас търси най-добрия специалист по здравни грижи

Призът ще бъде връчен на специална церемония през месец септември.

За десета година в Бургас ще бъде връчена наградата "Света София", с която се отличават най-добрите специалисти по здравни грижи в региона. Номинациите ще се приемат до 10-и септември, а победителят ще бъде избран от жури, съставено от представители на съсловни организации.

Своето предложение за здравен специалист на годината може да даде всяко лечебно заведение или пациентска организация. Претенденти за статуетката "Света София" могат да бъдатмедицински сестри, акушерки, рехабилитатори, клинични и рентгенови лаборанти, отличили се с професионализма си.

Всяка номинираща институция може да подаде неограничен брой предложения на адрес гр. Бургас, ул. Възраждане 13, до административния директор на МЦ „Света София“ или онлайн на e-mail: Pr.bojinova@saintsofia.com. Бланката за номинации може да бъде изтеглена от сайта на медицинския център.

В последните години с намаляването на специалистите по здравни грижи, още по-осезателно се усеща ролята, която те играят в оздравителния процес. Връзката медицински специалист - пациент е от съществено значение за хода на лечението, защото именно в болницата всеки човек се чувства уязвим. 

Винаги е имало специалисти по здравни грижи, които се отличават от другите.  Те са тези, които не престават да се учат, които с любов полагат грижи към пациентите, които, въпреки изтощението и недоспиването, не пестят отношение и мили думи.

Именно заради високата оценка, която специалистите по здравна грижа заслужават, през 2008-ма година собственикът и основател на МЦ „Света София“ и университетска болница „Дева Мария“- Семир Абумелих, учредява наградата „Света София“ като признателност за техния труд и отдаденост.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега