Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изискванията на Red Hot Chili Peppers за концерта у нас

Изискванията на Red Hot Chili Peppers за концерта у нас

Петкратните носители на наградите Грами Red Hot Chili Peppers ще пристигнат в София в деня на концерта си на 1 септември.

Петкратните носители на наградите Грами Red Hot Chili Peppers ще пристигнат в София в деня на концерта си на 1 септември. Калифорнийците ще направят кратка репетиция у нас часове преди да се качат на сцената пред хилядните развълнивани български фенове.

Шоуто обещава да бъде експлозивно и да разтърси препълнената Арена Армеец! За да се поддържа световното ниво на което са свикнали музикантите, организаторите СМЕ получиха подробен списък с техните изисквания. Както повечето велики изпълнители, бандата пътува с личния си готвач, който се грижи за менюто им. В него, както е известно, не влизат никакви животински продукти, а главно плодове и зеленчуци.

Освен условия към храната, калифорнийците поискаха и специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел мек килим, удобен за йога и релаксация. Самите съблекални пък трябва да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително не кожени, малки кафени масички и високи палмови дървета.

По всяка вероятност някои от членовете на RHCP ще пристигнат в България заедно със семействата и дори децата си, точно затова и в бекстейджа ще има и тихи семейни и детски стаи.

Купонът в деня на концерта започва още в 16ч. с бандата Q-Check и подкрепата на Tuborg. Вратите на залата ще бъдат отворени в 18ч., а към 20ч. на сцената ще се качи подгряващата британска банда А.А.А.К. Веднага след техния сет публиката ще най-накрая да види на живо разбиращите и неповторими Red Hot Chili Peppers.      

София Мюзик Ентерпрайсис призовава всички, закупили билети да се насочат по-рано към залата в деня на събитието, защото се очаква трафикът да бъде доста натоварен. Поради огромния интерес към шоуто булевард "Асен Йорданов" ще бъде с ограничен пропускателен режим между 18 и 23 часа. В района на булеварда пред Арена Армеец ще се допускат само коли, насочили се към паркинга на залата, а в двете платна ще е отворена само по една лента във всяка посока.

Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата „Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия“. Тя може да бъде изтеглена от сайта на МВР или да бъде попълнена на място.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега