Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът на Лондон също се опасява от български и румънски имигранти

Кметът на Лондон също се опасява от български и румънски имигранти

Кметът на Лондон също добави глас към опасенията от български и румънски имигранти. Борис Джонсън призова правителството на премиера Дейвид Камерън да обмисли нови мерки, с които да ограничи броя им, съобщават световните агенции.

Кметът на Лондон също добави глас към опасенията от български и румънски имигранти. Борис Джонсън призова правителството на премиера Дейвид Камерън да обмисли нови мерки, с които да ограничи броя им, съобщават световните агенции.

Джонсън прогнозира "значителни проблеми" за столицата. Той смята, че министрите трябва да опитат да предотвратят действащото споразумение, което ще позволи на гражданите на двете страни да работят във Великобритания от 2014 г.  В същото време германски съд постанови, че българите и румънците имат право на здравни услуги и социални помощи в Германия, дори и да нямат валидно разрешително за работа. Съдът се произнесе по жалбата на 24-годишна българка.

Младата жена дошла в Германия през 2008 г., за да живее с приятеля си - грък с германско жителство. Тя обаче била изоставена от него, след като забременяла. Работела като келнерка на черно, но била изхвърлена от работа, малко преди да роди. Българката е кандидатствала за разрешително за работа, но й е било отказано. Заради това тя била лишена от помощта, която се предвижда за бременни.

Съдът обаче реши, че тя отговаря на всички условия за получаване на помощи, и фактът, че е българка, не я лишава от социални права. Според юристи решението може да повлияе върху правилата в целия Европейски съюз.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега