Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кои са най-големите любовчии според зодията?

Кои са най-големите любовчии според зодията?

Датата на раждане оказва влияние върху всички аспекти на живота и характера на един човек, твърдят астролозите. Родените под различните зодиакални знаци често проявяват специфични черти на характера, които определят развитието на кариерата и личните отношения. Така, например, едни зодии предполагат по-лекомислено отношение към любовта, склонност към мимолетни флиртове и краткотрайни връзки. Представителите на други знаци пък живеят с мисълта за единствения/единствената и са готови да се отрекат от всичко в името на любовта.

Датата на раждане оказва влияниевърху всички аспекти на живота и характера на един човек, твърдят астролозите.Родените под различните зодиакални знаци често проявяват специфични черти нахарактера, които определят развитието на кариерата и личните отношения. Така,например, едни зодии предполагат по-лекомислено отношение към любовта,склонност към мимолетни флиртове и краткотрайни връзки. Представителите надруги знаци пък живеят с мисълта за единствения/единствената и са готови да сеотрекат от всичко в името на любовта.

Сред най-големите флиртаджии саОвните. Те обаче флиртуват ей така – за спорта. Същото отношение проявяват икъм изневярата. В същото време, за тях е напълно нормално да имат дълготрайнавръзка и да обичат, без това да им пречи да „шарят с очи“.

За разлика от тях, Телецът никакне си пада по мимолетните флиртове. Родените по този знак предпочитатстабилната връзка и по-задълбочените отношения.

Близнаците са типичните любовчии.Динамичността на тази зодия обуславя и склонността на представителите й къммимолетни връзки, краткотрайни флиртове и честата смяна на партньорите.

Емоционалната и сантименталнасъщност на Рака го кара да търси голямата любов. Проблемът обаче е, че рацитеса си доста влюбчиви. Днес един партньор може да се окаче любовта на живота напредставителя на тази зодия, а утре, обектът на чувствата му да се промени.

Хищникът, царят на животните инай-големият любовчия е Лъвът. Вродената страст към лова кара тази зодия даизбухва в пламенна любов, но и бързо да изстива. Докато трае увлечението обачелъвовете са пример за неповторимо романтични партньори.

Девите живеят в по-стабилнахармония. Те се отнасят сериозно към любовта и са взискателни към партньора си.Това обаче не им пречи да се отдават на мимолетни авантюри между сериозните сивръзки, докато търсенето на идеалния продължава.

Като в много други аспекти отживота си, Везните са нерешителни и в любовта. Макар да са готови да се отдадатнапълно на партньора си, те никога не могат да бъдат сигурни, че това еЕдинственият/Единствената.

Скорпионите са сред най-опаснитезодии, що се отнася до любовта. Те рядко проявяват външно емоциите си, новсъщност могат да са доста ревниви и напълно се привързват към половинката.Случи ли се нещо във връзката обаче, скорпионът е готов да се впусне вбезмислен флирт, само за да повдигне самочувствието си.

Сериозната връзка и домашният уютса единствената цел на Стрелеца. Той не си пада по флиртовете и множествотовръзки. За него семейството и спокойствието на стабилната връзка сапо-примамливи.

Козирозите, подобно наСкорпионите, трудно разкриват чувствата си. На пръв поглед, представителите натози знак поставят семейството на първо място. Въпреки това, козирозите судоволствие си позволяват и забежки, на които не отдават кой знае каквозначение.

Водолеят е идеалист. Той се стреми към пълна хармония и щастие с избраника на сърцето си. Флиртът и неангажиращите връзки са нетипични и дори отблъскващи за него.

Рибите са най-естественитефлиртаджии. За тях това е най-естественото им държание. Всеко влюбване за тях е„Голямата любов“. После обаче се разочароват и така до следващия път.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега