Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Контейнерът с тела, открит в Есекс, пристигнал от Белгия

Контейнерът с тела, открит в Есекс, пристигнал от Белгия

Българският носач пък дошъл от Северна Ирландия.

Контейнерът с тела, открит в Есекс, пристигнал от Белгия, от пристанището Зебрюге, малко след полунощ вчера. Българският носач пък дошъл от Северна Ирландия. Към момента е известно, че превозното средство е напуснало страната ни през 2017-а година и оттогава не се е връщало. То е регистрирано във Варна, на името на частна ирландска фирма. Същото предприятие притежавало и още два камиона.

Това са последните разкрития, оповестени в световните медии по случая с откритите 39 мъртви в хладилен камион в района на британската столица. Към момента се работи по установяване на самоличността на загиналите, като местната полиция смята, че това ще бъде особено трудно начинание. По неофициална информация, те са от китайски произход.

От управата на Зебрюге коментираха случая като изтъкнаха, че е почти невъзможно 39-имата да са се качили на контейнера на територията на пристанището, тъй като всеки от тези хладилни контейнери се запечатвали с пломба и били оглеждани за повреди. Самото пристанище пък било под засилено видеонаблюдение.

В рамките на разследването, властите в Ирландия са претърсили две жилища в провинцията, предава ВВС. 25-годишният шофьор все още е в ареста и бива разпитван. Грозят го обвинения за 39 убийства. По всяка вероятност жертвите са починали от задушаване и/или хипотермия. Контейнерът бил хладилен и херметически затворен. Температурата във вътрешността достигала -25 градуса по Целзий.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега