Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Край на едночасовите преходи - пътят за "Сарафово" е отворен!

Край на едночасовите преходи - пътят за "Сарафово" е отворен!

Край на задръстванията по пътя към летището. Днес шофьорите могат да си отдъхнат. Най-накрая завърши превантивният ремонт на път I-9 Сарафово - Бургас от км 228+950 до км 230+900, който причини доста неудобства на водачите през последния месец. Движението в двете посоки по ремонтираните платна бе възстановено напълно в 12 ч. днес, съобщават от АПИ.

Край на задръстванията по пътя към летището. Днес шофьорите могат да си отдъхнат. Най-накрая завършипревантивният ремонт на път I-9 Сарафово- Бургас от км 228+950 докм 230+900, който причини доста неудобства на водачите през последния месец. Движението в двете посоки по ремонтираните платна бе възстановено напълно в 12 ч. днес, съобщават от АПИ.

През последните седмици ремонтните дейности станаха причина за километрични тапи. Между час и час и половина, отнемаше на някои да преминат по-малко от 10-километровата отсечка, особено в пиковите часове. Строителните работи стартираха на 9 юни, в началото на активния летен сезон и предизвикаха негодуванието на стотици граждани, туроператори и превозвачи. За щастие, ремонтът завърши в определения срок – до края на юни.

Инвестициятае за близо 2,6 млн. лв. и е осигурена изцяло от бюджета на Агенция „Пътнаинфраструктура“.Ремонтираниса 1,95 км от първокласния път.

На отсечката са положени над 10 000 тонаасфалт. За подобряване отводняването на пътя е извършено профилиране ипопълване на банкети, ремонт на облицовани окопи и т. н. За повишаванебезопасността на движението е поставена хоризонтална маркировка с перли поцелия ремонтиран участък.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега