Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кървав протест в столицата

Кървав протест в столицата

До сблъсъци между полиция и протестиращи се стигна в София на протеста срещу високите сметки за ток, след като по полицаите на Орлов мост бяха хвърлени бомбички, димки и камъни.

До сблъсъци между полиция и протестиращи се стигна в София на протеста срещу високите сметки за ток, след като по полицаите на Орлов мост бяха хвърлени бомбички, димки и камъни. Протестът премина в политически, тъй като повечето скандиращи искаха оставката на премиера Бойко Борисов. Хората скандираха "оставка", "мафия", "убийци" както и "Българийо, събуди се".

Движението на „Цариградско шосе“ бе блокирано в 19.50 часа, след като преди това протестиращите се отправиха и към парламента. Полицията се опитваше да направи блокада, с която да спре тълпата на булеварда.   

В телевизионни предавания бяха показани мнозина протестиращи с разбити глави, а самите участници твърдяха, че са били налагани с палки и после им е била отказана медицинска помощ, а линейките не се допускат в района на стълкновенията. 

В района има хвърлени предмети, остатъци от дрехи, обувки, счупени щитове на жандармерията. Кръстовището около „Орлов мост” продължава да е блокирано, на мястото са линейки, полиция и жандармерия. Постепенно обаче хората започват да се разотиват. По последни данни са пострадали над осем души, сред които и един полицай. До момента не се съобщава за арестувани.

 

Обновена към 21:00 часа!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега