Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Любовен еликсир" с премиера на бургаска сцена

"Любовен еликсир" с премиера на бургаска сцена

Изпълнителите от бургаската опера ще забъркат опасен “Любовен еликсир”. Комичната опера от Гаетано Доницети ще завладее публиката с веселата бъркотия на 21 и 24 март, от 19:00 ч. в сградата на Опера Бургас. Заглавието е едно от най-обичаните от бургаската публика и център на мартенския афиш тази година.

Изпълнителите от бургаската опера ще забъркат опасен “Любовен еликсир”. Комичната опера от Гаетано Доницети ще завладее публиката с веселата бъркотия на 21 и 24 март, от 19:00 ч. в сградата на Опера Бургас. Заглавието е едно от най-обичаните от бургаската публика и център на мартенския афиш тази година.

Спектакълът се завихря около красивата Адина, влюбения  до полуда в нея Неморино и шарлатанина  доктор Дулкамара.  В основата на сюжета стои поверието за отвари от вълшебни билки и питиета, с помощта на които може да се спечели обичта на любимия човек.

Режисьор на представлението е  Нина Найденова, която в момента е директор на Държавна опера - Пловдив. Дамата е известна с това, че създава неповторими интерпретации, носещи силен емоционален заряд. Специализирала оперна режисура в La Scala, Милано, Найденова пренася прословутото майсторство на Италия у нас.

Афишът за март все още има какво да предложи.  Ако сте пропуснали “Севилският бръснар” - сега е моментът да го гледате. Веселата  опера на Джоакино  Росини ще се играе на 26 март.

Последното представление за месеца е мюзикълът “Службогонци”,  който ще предизвика усмивките на бургазлии  на 28 март. Вечната комедия на патриарха на българската литература ще се играе под режисурата на директора  на Държавна опера - Бургас - Александър Текелиев.

Цената на билетите  за представленията е съответно:   8, 10, 12, 15 лв., а  за учащи и пенсионери – 6 лв. От Операта предлагат и възможност цялото семейство да отиде на представление срещу голяма отстъпка. Пакет  „Фамилия”  включва 4 билета на стойност всеки по 6 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега