Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР: Трафикът по автомагистралите е натоварен

МВР: Трафикът по автомагистралите е натоварен

Две верижни катастрофи затрудниха движението.

В първия от четирите почивни дни за Великден, движението по пътищата е интензивно. В следобедните часове трафикът по автомагистралите и по граничните пунктове е натоварен, предупреждават от МВР.

Засилен трафик има на  АМ „Хемус“ , натоварен е трафикът и на Е-79 в посока Симитли, уточняват от ГД "Национална полиция". По-рано днес станаха два верижни пътни инцидента. Малко преди 12 часа, на  АМ „Хемус“ в посока Варна, след тунел "Витиня" се удариха три автомобила. Няма пострадали, нанесени са само материални щети.

Малко преди 13 часа на АМ “Струма“, на 60 км, преди разклонението за Дупница в посока Благоевград, е станал верижен пътен инцидент с три автомобила. Пострадали са трима, откарани са в медицинско заведение, където по-късно един от пострадалите- 89 -годишен мъж е починал. На място пътни полицаи регулират движението на превозните средства.

Интензивно е движението на превозни средства и на граничните пунктове. На ГКПП- Капитан Андреево има колона от  5 км товарни автомобили на изход и 2 км товарни на ГКПП- Лесово. Движението е интензивно, но няма натрупване на леки автомобили.

Интензивно движение, без натрупвания на превозни средства има и на българо-гръцката граница, само на ГКПП - Капитан Петко войвода – на вход им 2 км колона от леки автомобили.

На ГКПП Дунав мост - Русе има 2 км на изход от товарни автомобили. На останалите гранични пунктове трафикът е нормален, уточняват от ГД “Гранична полиция“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега