Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР пусна фоторобот на съучастника на атентатора от летище Бургас

МВР пусна фоторобот на съучастника на атентатора от летище Бургас

Във връзка с терористичния акт, извършен на 18 юли на летище Бургас, Министерството на вътрешните работи разчита на съдействие, разпространявайки фоторобот на съучастника на атентатора.

Във връзка с терористичния акт, извършен на 18 юли на летище Бургас, Министерството на вътрешните работи разчита на съдействие, разпространявайки фоторобот на съучастника на атентатора.

Има данни, че мъжът от снимката се е представял с фалшиво свидетелство на управление на автомобил от щата Мичиган, САЩ. Възможно е да е използвал и други имена. Гражданите, които са го виждали или имат информация за него, могат да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на телефон 112. Анонимността им е гарантирана!

Всяка информация ще бъде от изключителна полза за разследването.

По-рано днес от публикация на сайта на иранската телевизия "Прес Ти Ви" стана ясно, че Иран отхвърля като безпочвени обвиненията на британския премиер Дейвид Камерън, че Техеран е замесен в бомбения атентат срещу автобус с израелски туристи в България.

"Подобни забележки са неоснователни и единствената им цел е да навредят на приятелските отношения на Ислямска република Иран с чуждестранните й партньори и затова те в крайна сметка няма да дадат резултат", заяви говорителят на иранското външно министерство Рамин Мехманпараст.

Тези изказвания ясно показват, че британската външна политика все още е белязана от враждебност към Иран, добави той и подчерта, че Иран винаги е изразявал възмущението си от каквито и да било терористични актове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега