Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Материали за санирането на блок в "Лазур" пламнаха

Материали за санирането на блок в "Лазур" пламнаха

Пострадали при инцидента няма, не са нанесени и щети по жилищата на хората.

Пожар пламна в градинката под саниращ се блок в бургаския комплекс "Лазур". За щастие, пострадали няма, предава репортер на "PoligrafF". Пламъците бяха бързо овладяни, а пожарът - загасен. Нанесени щети по фасадата на блока и жилищата в него няма, изгорели са само строителни материали, собственост на фирмата, отговаряща за ремонтните дейности по блока. Предстои установяването на причините за инцидента.

Огънят е пламнал около 16:00 часа в подножието на блок 81 в "Лазур". По данни на отзовалите се на място служители на реда, пламъците са обхванали струпани в заграден участък край блока строителни материали, необходими за текущото саниране на жилищната сграда. По непотвърдена информация, причината е изхвърлен от обитател на блока незагасен цигарен фас. Това обаче ще установят предстоящите проверки по случая.

Едно от основните притеснения на жителите в района обаче е, че материалите, с които се облицоват блоковете, би трябвало да са огнеупорни и да предпазват сградата от подобни инциденти. Някои от евакуираните обитатели на блока изразиха съмнение в качеството на материалите. Други пък отправиха критики по отношение на поддръжката на строителната площадка, която е осеяна с отпадъци и предмети, които горят.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега