Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежи обсъдиха с кмета Иван Алексиев проекта за бъдещ скейтпарк в Поморие

Младежи обсъдиха с кмета Иван Алексиев проекта за бъдещ скейтпарк в Поморие

Идеята е съоръжението да се намира в пространството между ул. „Железничаска” и двора на манастир „Св. Георги Победоносец”.

Кметът Иван Алексиев посрещна в кабинета си шестима инициативни младежи, за да им покаже идейния проект за бъдещия скейтпарк в кв. „Св. Георги”. Желанието в Поморие да бъде изградено подобно съоръжение бе заявено от децата още преди две години. Водени от влечението си към игрите на открито и високия адреналин, децата бяха подготвили и подписка в тази насока, включваща десетки техни връстници.

Идеята на проекта е в пространството между ул. „Железничаска” и двора на манастир „Св. Георги Победоносец” да се построи площадка със специални рампи и други съоръжения, на които младите спортисти да усъвършенстват своите трикове с тротинетка, скейтборд, ролкови кънки и велосипед.

Разказвайки им за вчерашната си среща с новия дистрикт гуверньор на Ротари България Веселин Димитров и с представители на Ротари клуб – Поморие, кметът Иван Алексиев обясни на децата за начина, по който мечтата им ще бъде реализирана. А именно – чрез сътрудничество между Община Поморие и Ротарианското движение.

С нескрит интерес момчетата разгледаха проекта, като заключиха, че това ще бъде най-добрият скейтпарк в региона и ще им осигури отлични условия за тренировки.

„Разбирам вашето нетърпение и ентусиазъм, деца – каза кметът Алексиев, – но хубавите неща стават бавно. Смятам, че до май месец площадката ще бъде готова, по-важно обаче е тя да бъде изградена съгласно всички изисквания. Само така ще бъде безопасна и удобна за вас и вашите приятели, а родителите ви ще бъдат спокойни.”

Следващата среща с „младежкия инициативен комитет” ще се състои веднага, щом Ротари клуб представи окончателен проект, който впоследствие да бъде реализиран със средства от Община Поморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега