Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мосинов и Луков с обща докладна за асфалтиране на улица в центъра на Бургас

Мосинов и Луков с обща докладна за асфалтиране на улица в центъра на Бургас

Улицата била непроходима, особено при дъжд.

Председателят на Общински съвет Константин Луков и съветникът от групата на БСП Евгений Мосинов внесоха обща докладна, с която настояват улица в центъра на Бургас да бъде асфалтирана през следващата 2019-а година. Става дума за ул. "Пиротска", в участъка между улиците "Цар Симеон" и "Оборище".

"Улицата е изградена преди повече от 50 години. Тогава пътната настилка е изпълнена чрез поставяне на павета. През този период от време и особено след 1990 година в този участък на улицата бяха изградени множество нови сгради. Само през настоящата година в края на улицата бяха построени две кооперации. При извършване на строителството улицата бе разкопавана многократно за прокарване на подземни инфраструктурни съоръжения", посочват в докладната си двамата съветници.

По думите им, до този момент настилката не е била възстановена, което затруднявало живущите в района, особено при дъждовно време, когато не само улицата били непроходима, но се наводнявали и мазетата в района.

"Улицата се намира в идеалния център на града и живеещите на тази улица плащат едни от най-високите данъци. Преди повече от четири години живеещите на ул. „Пиротска“ в този участък, са инициирали подписка за възстановяването й, която е входирана в деловодството на Община Бургас, но до настоящия момент не са предприети мерки от администрацията на Община Бургас за извършване на ремонт", посочват още Луков и Мосинов в общата си докладна.

Двамата предлагат в бюджета на Общината за 2019-а да бъдат предвидени средства за асфалтирането на улицата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега