Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъжът, който продава хлорен диоксид като лек: Това не е белина

Мъжът, който продава хлорен диоксид като лек: Това не е белина

Самият той признава, че нито е лекар, нито химик, но твърдо заявява, че експертите от БАН, заклеймили препарата му като опасен, грешат.

"Не става въпрос за белина и не трябва хлорният диоксид да се бърка с натриев хлорид. Внушението, че става въпрос за едно и също нещо е нелепо. Изрекоха се редица неистини и искам да ги уточня". Това заяви в ефира на bTV бургазлията, когото прокуратурата разследва за търговия с хлорен препарат, рекламиран като лек за рак, аутизъм, болни бъбреци и още куп болести.

Всъщност продуктът е популярен в цял свят. И в цял свят се водят изследвания, а специалисти изтъкват, че препаратът е опасен за здравето. В САЩ са били регистрирани 7 смъртни случая, предава още националната телевизия. Според бургазлията, който забърквал хлорната субстанция обаче става дума за медицински продукт с доказани качества.

По думите му хлорният диоксид не лекува нищо. Продуктът е дезинфектант, който чисти вируси, гъбички и паразити. Трябвало да се приема правилно. Самият той признава, че нито е лекар, нито химик, но твърдо заявява, че експертите от БАН, заклеймили препарата му като опасен, грешат.

„Сайтът ще бъде възстановен в най-скоро време, защото това е информация, която не може да бъде забранена и имаме право да я разпространяваме. Аз исках просто да запазя себе си и да направя консултации с вещи лица, за да знам какво да правя. На него има и видеа на Червения кръст, които лекуват малария в Африка с Miracle Mineral Solution (MMS)”, заяви още бургазлията.

Позицията на Министерството на здравеопазването е, че препаратът е токсичен при поглъщане и причинява тежки изгаряния на кожата и увреждане на очите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега